Pagero Compliance
Noudata paikallisia sääntöjä maailmanlaajuisesti

50+
Markkina-alueet, joilla täytämme paikalliset vaatimukset

3 000 000
Maailmanlaajuisen verkostomme käyttäjien lukumäärä

500 miljardia euroa
Verkostomme liiketoimien arvo

Painopistealueemme

Auttaaksemme asiakkaitamme täyttämään kaikki paikalliset vaatimukset compliance-palvelumme kattaa useita alueita:

Miten varmistamme vaatimustenmukaisuuden

Compliance-palvelumme auttaa asiakkaitamme noudattamaan paikallisia sääntöjä helposti sekä lyhyellä että pitkällä aikavälillä riippumatta siitä, missä heillä on liiketoimintaa.

Joitakin compliance-kumppaneitamme

Tavoitettavuus

Tavoitteemme on, että asiakkaamme voisivat tavoittaa kaikki liikekumppaninsa käyttämästään infrastruktuurista tai verkostosta riippumatta. Tämä pätee sekä julkiseen että yksityiseen sektoriin.

Tietoturva

Tietoturvaan liittyviä vaatimuksia ja määräyksiä voi olla vaikea tulkita ja noudattaa etenkin, koska ne muuttuvat ajan mittaan. Siksi meille on työssämme hyvin tärkeää luoda ymmärrystä tietoturvaa kohtaan ja toteuttaa asianmukaisia toimenpiteitä tietoturvaan liittyvien vaatimusten täyttämiseksi.

Haluatko lisätietoa?

Ota meihin yhteyttä saadaksesi lisää tietoa siitä, miten voit noudattaa paikallisia sääntöjä niillä markkinoilla, joilla yritykselläsi on liiketoimintaa.

Toimialakohtaiset järjestöt

Pagero on erilaisten toimialakohtaisten järjestöjen aktiivinen jäsen Euroopassa, Aasiassa ja Pohjois-Amerikassa. Näiden foorumeiden kautta neuvomme viranomaisia, jaamme tietojamme, annamme oman panoksemme maailmanlaajuiseen kehitykseen ja edistämme parhaita käytäntöjä eri toimialoilla.

Aiheeseen liittyvää

Resource Centre